Rineke Wolters

Je lichaam als verhalenverteller... 

Je lichaam laat je zien hoe het met je gaat en hoe je je voelt.  Als haptotherapeut vind ik het een uitdaging om samen met jou op zoek te gaan naar wat jouw lichaam je vertelt. Om daar vervolgens naar te durven luisteren en te leren leven. Het gaat er bij de haptotherapie niet om dat je iemands anders wordt, maar dat je steeds meer jezelf mag zijn. Zodat je steeds meer mag vertrouwen op wie je echt bent.

 

In de haptotherapie krijg je inzicht in je automatische patronen en kun je op eigen wijze ontdekken hoe je nieuwe mogelijkheden kan leren toepassen die beter bij je passen. 

 

 

Aandachtsgebieden in de haptotherapie

 

Ik heb ervaring en affiniteit met burnout klachten, rouwverwerking, ongewenst kinderloosheid, vragen over persoonlijke ontwikkeling en zingeving.

 

Achtergrond en opleiding 

Naast haptotherapeut ben ik verpleegkundige en heb ik jaren in een ziekenhuis en als jeugdverpleeg-kundige bij de GGD gewerkt. Mijn uitdaging in dit werk is om ouders te bekrachtigen in hun opvoedrol en oog te hebben in wat ouders nodig hebben om hun kind in een veilige omgeving op te kunnen laten groeien. 

Ik ben nieuwsgierig naar wat de ander beweegt. Zelf ben ik ook voortdurend in beweging. Letterlijk, door regelmatig hard te lopen, te fietsen en te wandelen in de natuur. 


Registratie

 

AGB Zorgverlener 90103767 

AGB Praktijk 90063113 

KVK 66898714 

BIG 39003642230 

VVH Regsitratienummer 777